חצי דונם פרטי הרשום בטאבו במתחם שדות בכרכור. המחיר עד לתאריך 12 בדצמבר יעמוד על 139,000 שקלים.
הנדל”ן של מחר לא כזה רחוק. כדי להשיג תשואה מהנדל”ן של מחר, מומלץ להשקיע בו היום שווי הקרקע העתידית צפוי להגיע לכמיליון שקלים, לכן בעזרת השקעה של 139,000 שקלים תוכלו להגיע לרווח של מעל 850 אלף שקלים. בהחלט השקעה משתלמת לכל הדעות. בנוסף מדובר בישוב כרכור שנחשב בעיני רבים לאחד מהמתפתחים במרכז הארץ.
החברה מתחייבת לליווי משפטי על ידי משרד מוביל בתחום המקרקעין, במקביל חברת “אדמה”, חברת ההשקעות בקרקע חקלאיות הגדולה בישראל היא גם החברה היחידה אשר מתחייבת להגיש תשריט תב”ע עד 1.6.2013.
מבצע המילניום של אדמה מקנה מלבד ההנחה של 12,000 שקלים על הקרקע עד 80% מימון על ידי הבנקים המובילים. כדי להיות שקטים תזכו לרישום מלא בטאבו וללא שכ”ט אדריכל בתכנית ההפשרה. המיקום המעולה של הקרקע נמצא כ300 מטרים בלבד משטח בנוי. שלב א’ נמכר כולו וכעת שלב ב’ נמצא בעיצומה של המכירה.
Leave a Reply